http://www.fmkirken.no/filer/musikk/altertavle_reine.jpg

Julekonsert «Syng Julen inn» i Reine kirke

Publisert: 10/12-2011 av Jürg Leutert

Forstkommende torsdag 15. desember blir det muligheten for å oppleve julestemning på nært hold: Moskenes Musikkorps, Kirsti Pedersen, sang, Lilian Dijkema, bratsj m.fl. og ikke minst du som deltar er kveldens aktører i REINE kirke kl. 20.00.  

Moskenes Musikkorps under ledelsen av Oddvar Nøstdal har øvd inn mange fine julemelodier. Samtidig kommer korpset sammen med organisten til å være akkompagnatør under allsangene vi har plukket ut. Vi lover at alle får muligheten til synge, nynne eller tralle noen av sine yndlingsJULemelodier.

Solistene bidrar med stilstisk varierte innslag på harpe, bratsj og sang. «Har du fyr», to satser fra en Bachsonate og noen folketoner kommer til å berike programmet.

Kollekten går direkte til et hjelpeprosjekt for foreldreløse barn i Romania. Vi garanterer at pengene ikke blir administrert bort da beløpet i sin helhet kommer de barna til gode som trenger det.

Moskenes Menighet, Moskenes Musikkorps og alle andre musikere inviterer til en hyggelig kveldsstund i REINE kirke og håper at mange benytter anledningen til å senke skuldrene i en ellers mørk og travel førjulstid.


Bestille / Avbestille Nyhetsbrev fra http://www.fmkirken.no/  Del    

Flakstad kirkelige fellesråd Moskenes kirkelige fellesråd

Besøksadresse/postadresse:

Flakstad rådhus
Flakstadveien 371
8380 Ramberg

Besøksadresse/postadresse:

Moskenes rådhus
Reineveien 67
8390 Reine

Org.nr. 877 000 672 Org.nr. 977 001 005
kirkekontor@flakstad.kommune.no                kirkekontor@moskenes.kommune.no
Telefon: 760 93145 Telefon: 980 17 630

Layout, design og programmering: Lofoten Web