http://www.fmkirken.no/images/originale/Diverse/Gammeldags-jul-11.jpg

Sang- og adventsstund på Å Bedehus

Publisert: 28/11-2011 av Jürg Leutert

Gammeldags Jul på Å er en kjent og kjær tradisjon som også Moskenes menighet bidrar med. Sang-og Adventssund for store og små er det første arrangementet på Å og er blitt et mere og mere populært innslag.

Lørdag 3. desember kl. 11.30-11.55, rett før jultregangen på torget samles store og små, unge og gamle oppe på Bedehuset for å synge gamle advents- og julesalmer, få oppleve adventskranstenningen, høre på trøorgelets fantastiske klang og høre på juleevangeliet. Diakon Jorunn Tetlie Larsen tar denne gangen med seg Lørdagsklubben som har øvd på julesangene og skal være forsanger. Vi håper at alt klaffer og nissemarsjen som foregår samme dagen inntreffer akkurat noen minutt før kl. 11.30 oppe bå bakken. Da får alle oppleve Nissenes inntogsmarsj i det gamle ærverdige bygget. Samlingen avsluttes med Deilig er jorden og deretter trekker alle ned til torget. Der er korpset klart til å spille opp og akkompagnerer til gangen rundt juletreet. Resten av dagens program finner dere på plakater i bygda.

Ta denne formiddagen turen til Å, kled deg ut i passende kostyme og  stikk gjerne først innom på Bedehuset –  for å komme i den rette, gammeldagse julestemningen som alle aktører ønsker å spre!


Bestille / Avbestille Nyhetsbrev fra http://www.fmkirken.no/  Del    

Flakstad kirkelige fellesråd Moskenes kirkelige fellesråd

Besøksadresse/postadresse:

Flakstad rådhus
Flakstadveien 371
8380 Ramberg

Besøksadresse/postadresse:

Moskenes rådhus
Reineveien 67
8390 Reine

Org.nr. 877 000 672 Org.nr. 977 001 005
kirkekontor@flakstad.kommune.no                kirkekontor@moskenes.kommune.no
Telefon: 760 93145 Telefon: 980 17 630

Layout, design og programmering: Lofoten Web