http://www.fmkirken.no/images/originale/gmdjul.jpg

Gammeldags jul på Å

Publisert: 28/11-2014 av Doina Mihail

Pressemelding:

Andakt på bedehuset under Gammeldags jul på Å i 2014 lørdag 6.12.2014

Førstkommende lørdag danner andakten på bedehuset opptakten til Gammeldags jul på Å. Den skal bli en opplevelse for mange sanser: Noen av menighetsmedlemmene stiller som levende deler av en julekrybbe. Noen ivrige og kreative damer i Flakstad har i løpet av sommeren sydd kostymer til en såkalt levende julekrybbe og den skal tas i bruk for første gang under den andaktsstuden på bedehuset. Kongerøkelse skal dufte for å kjenne lukten av riktig gammeldags jul.

Folk fra menigheten, bl.a. noen av årets konfirmanter, skal være tilstede utkledd og danne et vakkert juletableau. Alle tilskuere er invitert til å beskue dette tableauet, og vi får lov til å istemme noen advents- og julesalmer. Kantoren skal trø igang det flotte gamle harmoniumet og la orgelet bruse sammen med våre kjære julesalmer. Adventskransen skal tennes og diakon Jorunn Tetlie Larsen leser juleevangeliet og noen tekster som forteller om profetiene fra det gamle testamente.

Det hele varer i en liten halv time slik at alle har anledning til å dra ned til torget hvor korpset står klar til å lede juletregangen. Vi inviterer alle til å komme ikledd klær fra fordums tid og med åpne sanser på bedehuset: for å beskue og nyte „våres“ julekrybbe, kjenne på godduften og istemme våre vakre julesanger.


Jürg Leutert


Bestille / Avbestille Nyhetsbrev fra http://www.fmkirken.no/  Del    

Flakstad kirkelige fellesråd Moskenes kirkelige fellesråd

Besøksadresse/postadresse:

Flakstad rådhus
Flakstadveien 371
8380 Ramberg

Besøksadresse/postadresse:

Moskenes rådhus
Reineveien 67
8390 Reine

Org.nr. 877 000 672 Org.nr. 977 001 005
kirkekontor@flakstad.kommune.no                kirkekontor@moskenes.kommune.no
Telefon: 760 93145 Telefon: 980 17 630

Layout, design og programmering: Lofoten Web